Tärkeää tietoa meidän toimista!
Monet teistä ovat varmasti miettineet kuumeisesti ennakkomateriaalin vaikutusta kevään hakuprosessiin. Suosittelemme teitä jatkamaan työntekoa normaalisti ja keskittymään oleelliseen. Ennakkomateriaali julkaistaan vasta huhtikuun lopussa, joten tässä on vielä hyvin aikaa ennen sitä! Asiakkaidemme taakkaa helpottaaksemme olemme päättäneet toimia ainakin seuraavin menetelmin ennakkomateriaalin suhteen:
1. Kokoamme “Aineistopaketin”, johon tulee erilaisia ja eripituisia aineistoja ja niihin liittyviä tehtäviä mallivastauksineen. Tämän paketin avulla opit lukemaan ja hahmottamaan aineistoja uudella tavalla sekä vastaamaan aineistoon liittyviin kysymyksiin tehokkaasti.
2. Pian ennakkomateriaalin julkaisun jälkeen analysoimme sen ja teemme teille harjoituskokeen sen pohjalta. Tarvittaessa selvennämme teille aineistossa esiintyviä epäselviä asioita, jotta te saatte mahdollisimman hyvät eväät valintakoetta varten.

 

Vaikka ennakkomateriaali on monille stressaava asia, muistakaa että tämä on myös mahdollisuus, jonka te voitte kääntää kilpailueduksenne. Tehdään siis yhdessä tästä teidän vahvuutenne!

Tsemppiterveisin,

Kandikurssien tiimi