Hei,

 

Toivottavasti olette päässeet jo vauhtiin Kandinetin sisällön kanssa. Tässä teille lyhyt ohjeistus, jotta saatte Kandinetin tehtäväpankista entistä enemmän irti.

 

Tehtäväpaketin avattuanne ja tehtäviä tehtyänne, painakaa sivun alalaidassa olevaa ”finish quiz” nappia, jotta itsearviointinne tallentuvat. Muutoin ne katoavat ettekä näe niitä kyseisen tehtäväpaketin uudestaan avatessanne.

 

Tehtäväpaketit sisältävät vaihtelevan määrän tehtäviä, jotka itsearvioidaan skaalalla 1-5. Tehtäväpankki muistaa vanhat itsearvioinnit, joten voitte palata jo tehtyyn tehtäväpakettiin ja tehdä heikosti menneitä tehtäviä uudestaan.

 

Kun 50% tietyn aineen, esim. kemian, tehtävistä on tehty niin tehtäväpankkimme kertautusjärjestelmä aktivoituu. Se tarjoaa teille automaattisesti kerrattavaksi heikoimmin menneitä tehtäväpaketteja. Näin ollen pystytte jatkuvasti kehittämään heikoimpia osa-alueitanne.

 

Lisäämme jatkuvasti tehtäviä varsinkin kemian ja fysiikan paketteihin. Älkää siis ihmetelkö, jos joissain paketeissa onkin tekemättömiä tehtäviä, vaikka aiemmin teitte kyseisen paketin kokonaan loppuun.

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta tehtäväpankistamme sekä kehitysideoista, jotta käyttäjäkokemuksenne olisi mahdollisimman hyvä. Ilmoittakaa myös rohkeasti mikäli vastaanne tulee virheitä tai huonolaatuisia kuvia tai muuta vastaavaa!

 

Syysterveisin,

 

Kandikurssien tiimi