Kandidaattikustannus

Kandidaattikustannus on vuonna 1980 perustettu lääketieteellisen alan yritys, jolla on pitkä kokemus valmennuskurssien järjestämisestä lääketieteelliseen pyrkiville. Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan ainejärjestö Lääketieteenkandidaattiseura omistaa Kandidaattikustannuksen ja antaa lääketieteelliseen hakeville ainutlaatuisen mahdollisuuden saada kosketuspintaa lääketieteellisessä opiskeluun jo hakuvaiheessa. Valmennuskurssien laadusta vastaa kymmenen hengen tiivis ja monitaitoinen tiimi, joka koostuu lähes pelkästään lääketieteen opiskelijoista.

Toimintamme perusteita ovat asiakaslähtöisyys, ammattimaisuus ja laadukkuus. Meille asiakas on tärkein ja annamme täyden tuen kurssilaisille alusta loppuun. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta ja mahdollisuutta olla nopeassa kontaktissa opettajien kanssa. Samalla kun ylläpidämme korkeaa laatua toiminnassamme, pyrimme pitämään hinnat kohtuullisina, sillä uskomme, että jokaisella tulisi olla mahdollisuus saada laadukasta valmennuskurssin tarjoamaa tukea lääketieteelliseen hakiessa. 

Opettajamme ovat itse lääketieteen opiskelijoita, mikä tekee heistä ehdottomasti parhaita pääsykokeen asiantuntijoita. Monilla opettajistamme on takanaan vuosia muiden alojen opintoja ja tutkintoja, jotka tuovat monipuolista poikkitieteellistä osaamista toimintaamme. Opettajatiimi saa joka vuosi kiitosta energisyydestään, innostavasta opetustyylistään ja periksiantamattomuudestaan. 

Tuotevalikoimamme koostuu monipuolisista työkaluista, joista sinulla on mahdollisuus valita itsellesi sopiva paketti pääsykokeita varten. Kurssitarjontamme koostuu mm. yksityisopetuksesta, henkilökohtaisesta tuutoroinnista ja täysin itsenäisesti käytettävistä materiaaleista. Meiltä saat lisäksi valmennuskurssin virtuaalisesti täysin etänä suoritettavassa muodossa. Olemme kehittäneet materiaalipakettejamme ja hioneet kaikkien oppiaineiden tärkeimmät teoriat sisältävän Via Medicina-kirjan huippuunsa. Tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä runsaasti pelkästään simuloituja kokeita lääketieteen alan valintakokeeseen. Saat kokeisiin kattavat vastausanalyysit ja pisteytysohjeet, joten voit vertailla itseäsi muihin hakijoihin tekemillämme ranking-taulukoilla.

Pyrimme joka vuosi kehittämään kurssejamme vastaamaan pääsykokeessa vallitsevia trendejä. Teimme vuonna 2019 laajan kyselytutkimuksen koskien lääketieteellisten alojen opiskelijoiden valmistautumista pääsykokeeseen. Vastaajina toimivat yli 800 lääketieteellisten alojen opiskelijaa (lääketiede ja hammaslääketiede). Onnistumisen kannalta keskeiseksi arvioitiin erityisesti seuraavia tekijöitä:

  • mahdollisimman monen harjoituskokeen tekeminen
  • laskurutiinin kehittyminen ja tehtävien tekeminen
  • opintojen ohjaus pääsykokeen kannalta keskeisiin asiasisältöihin
  • lukusuunnitelman teko
  • lukemisen rytmittäminen

Lääketieteen opiskelijat tietävät parhaiten miten valintakokeessa onnistutaan, koska he ovat itse sen läpäisseet. Uudistimmekin tuotevalikoimamme kaudelle 2020/2021 siten, että ne vastaavat satojen valintakokeessa onnistuneiden hakijoiden strategiaa. Simuloituja valintakokeita on mahdollisimman paljon, järjestämme ainekohtaisen yksityisopetuksen lisäksi laskurutiiniin ja lääkismatikkaan keskittyviä yksityisopetussessioita edulliseen hintaan ja tutorimme auttavat lukemisen rytmityksessä ja lukusuunnitelmien laatimisessa.

Ja mikä tärkeintä, toimintavuosiemme aikana keskimäärin kolmannes asiakkaistamme on saanut paikkansa haluamassaan lääketieteellisen alan koulutusohjelmassa. Olet sitten abi, korkeakouluopiskelija tai alanvaihtoa harkitseva, Kandidaattikustannus Oy tarjoaa sinulle täydelliset työkalut hakuprosessia varten ja hyvät mahdollisuudet toteuttaa unelmiasi.

Kandidaattikustannus