Tilaus- ja toimitusehdot

Päivitetty viimeksi 28.3.2022

 1. Yleistä

1.1 Kandikurssien vastuullinen järjestäjä on Kandidaattikustannus Oy, joka vastaa kurssien toteutuksesta.

 1. Asiakkaan vastuu ja asiakasrekisteri

2.1 Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2.2 Tehdessään tilauksen Kandidaattikustannus Oy:n verkkokaupassa asiakas antaa suostumuksensa, että Kandidaattikustannus Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Kandidaattikustannus Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Kandidaattikustannus Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. Asiakkaalla on mahdollisuus kirjallista pyyntöä vastaan saada Kandidaattikustannuksen asiakasrekisteriin häntä koskevat tiedot. Kandidaattikustannus saattaa käyttää asiakasrekisterin tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa.

 1. Tietosuoja

3.1 Lue rekisteri- ja tietosuojaseloste.

 1. Tilauksen sitovuus

4.1 Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

4.2 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on vastaanottanut verkkokaupasta tilausvahvistuksen sähköpostiinsa.

4.3 Kuluttajan tekemän tilauksen jälkeen ei Kandidaattikustannus Oy:lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 1. Käyttöoikeus

5.1 Valitsemasi valmennuskurssituote on käytettävissäsi 1.10.2021 alkaen. Poikkeuksista valmennuskurssituotteiden käyttöönoton aikataulusta sovitaan erikseen.

5.2 Käyttöoikeus valmennuskurssituotteeseen säilyy kevään 2022 lääketieteellisten alojen valintakokeeseen asti kuitenkin siten, että käyttöoikeus päättyy viimeistään 1.7.2022.

 1. Sisältö

6.1. Olemme pyrkineet varmistamaan kaikkien sivuillamme esillä olevien tietojen paikkansa pitävyyden, mutta emme voi taata tietojen virheettömyyttä, kattavuutta tai ajantasaisuutta.

6.2 Yliopistojen lääketieteellisten tiedekuntien viralliset valintaperusteet ja hakuohjeet tulee aina tarkistaa tiedekuntien omista tiedotuslähteistä.

6.3 Kandidaattikustannus Oy ei vastaa sisällöstä tai palveluista, jotka sijaitsevat sivustollamme olevan linkkiyhteyden päässä tai on julkaistu jonkun muun kuin Kandidaattikustannus Oy:n toimesta.

6.4 Kandidaattikustannus Oy:n kurssit toimivat apuna hakemisprosessissa Helsingin yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan, Turun yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan, Tampereen yliopiston lääketieteen ja biotieteiden tiedekuntaan, Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekuntaan ja Oulun Yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan. Sisäänpääsy riippuu täysin hakijasta itsestään. Hakijan tulee itse viime kädessä varmistaa kaikki hakemisprosessiin liittyvät tiedot suoraan tiedekunnista ja toimittaa hakulomake tiedekuntaan.

6.5 Tiedekunta arvostelee valintakokeet pelkästään valintakoekirjojen tietojen perusteella. Kurssilla annettu informaatio auttaa jäsentämään tietoa, mutta ei korvaa mitään valintakoekirjoissa tai tiedekunnan tiedotuksessa olevia asioita. Tiedekunta päättää itsenäisesti kaikista hakemiseen liittyvistä asioista.

 1. Hinnat

7.1 Voimassaoleva hinta on hinta, joka on Kandidaattikustannus Oy:n hinnastossa. Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR). Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Hinnoitteluvirhetilanteissa Kandidaattikustannus Oy:llä on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron (24 %).

 1. Maksuehdot

8.1 Maksaminen laskulla. Toimitamme laskun asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Perimme laskulla maksettaessa laskutuskuluina 5 euroa per toimitus. Maksu tulee suorittaa 14 vuorokauden kuluessa tuotteen toimituspäivästä.

8.2 Toimistollamme asioidessa maksun voi suorittaa pankki- tai luottokortilla.

8.3 Verkkopankissa maksaminen:

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

 1. Toimitus

9.1 Toimitamme ohjeistuksen sähköisten tuotteiden käyttöönottoa varten pääsääntöisesti seuraavan kolmen arkipäivän kuluessa. Valmennuskurssituotteiden käyttöönotto tapahtuu aikaisintaan 1.10.2021, ellei toisin sovita.

9.2 Simuloidut valintakokeet toimitetaan kahden viikon (14vrk) kuluessa tilausajankohdasta. Ne toimitetaan kuitenkin aikaisintaan 1.10.2021.

9.3 Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Kandidaattikustannus Oy toimii toimituksen suhteen kuluttajan tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

9.4 Kandidaattikustannus Oy toimittaa tuotteita poikkeustapauksia lukuun ottamatta vain Suomessa. Kaikki Kandidaattikustannus Oy:n toimitukset tapahtuvat sähköpostitse tai Suomen Postin välityksellä, elleivät kuluttajaja Kandidaattikustannus Oy muuta erikseen sovi. Asiakas voi noutaa tilaamansa fyysiset tuotteet Kandidaattikustannus Oy:n toimistolta sen aukioloaikoina. Noutamisesta tulee sopia etukäteen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

9.5 Kandidaattikustannus Oy ei vastaa postituksissa ilmenevistä Kandidaattikustannus Oy:sta riippumattomista viivästyksistä.

 1. Palautukset

10.1 Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet kuluttajansuojalain mukaisesti neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

10.2 Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen valmennuskurssit@kandidaattikustannus.fi ennen tuotteen palauttamista tarkempia ohjeita varten.

10.3 Mikäli luentovideoita ja/tai muita sähköisiä tai fyysisiä materiaaleja on jo toimitettu kuluttajan saataville hänen suostumuksellaan, kuluttajalla ei kuluttajansuojalain 6 luvun 16 §:n mukaisesti ole 14 vuorokauden peruuttamisoikeutta. Kuluttaja antaa suostumuksensa sähköisten palveluiden toimittamiseen kirjautumalla ensimmäisen kerran palveluihin.

10.4 Kandidaattikustannus Oy ei ole korvausvelvollinen mistään hakijalle mahdollisesti koituvista vahingoista, haitoista tai muista menetyksistä, elleivät ne johdu suoraan Kandidaattikustannus Oy:n toiminnasta, jonka vastuuta ei ole erikseen tässä vastuunrajoituksessa poistettu. Kandidaattikustannus Oy ei myöskään vastaa mahdollisista ongelmista tai odottamattomista muutoksista hakemisprosessissa riippumatta niiden aiheuttajasta. Joka tapauksessa Kandidaattikustannus Oy:n korvausvelvollisuus rajoittuu maksetun kurssimaksun määrään.

10.5 Käyttämättä jääneissä tuotteissa ei ole palautusoikeutta eikä hyvitystä kuluttajansuojalain mukaisen neljäntoista (14) vuorokauden palautusoikeuden päätyttyä.

 1. Reklamaatio

11.1 Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa KandidaattikustannusOy:lle, joko puhelimitse numeroon 0505521964 tai sähköpostitse osoitteeseen valmennuskurssit@kandidaattikustannus.fi. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Kandidaattikustannus Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Kandidaattikustannus Oy palauttaa jomahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

 1. Ylivoimainen este (Force Majeure)

12.1 Kandidaattikustannus Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Kandidaattikustannus Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten pandemiasta, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriöstä tai muusta vastaavasta Kandidaattikustannus Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

12.2 Pidätämme oikeuden siirtää lähiopetus verkon välityksellä toteutettavaksi, mikäli lähiopetusta ei muutoin voida järjestää.

 1. Kandidaattikustannus Oy:n oikeus peruuttaa varaus

13.1 Mikäli varauksen peruuttamisen syynä on ylivoimainen este (Force Majeure), Kandidaattikustannus Oy ilmoittaa mahdollisimman pian asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.

13.2 Kandidaattikustannus Oy:n peruuttaessa varauksen ilman ylivoimaisen esteen (Force Majeure) läsnäoloa, tulee Kandidaattikustannus Oy:n ilmoittaa tästä asiakkaalle viimeistään kaksi viikkoa (14 vuorokautta) ennen kyseessä olevan kurssituotteen aloituspäivämäärää. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Kandidaattikustannus Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin. Vaihtoehtoisesti Kandidaattikustannus Oy pyrkii tarjoamaan asiakkaalle korvaavan tuotteen.

13.3 Kandidaattikustannus Oy:llä on oikeus peruuttaa asiakkaan varaus, mikäli asiakas ei ole noudattanut maksuehtoja. Asiakkaan jo tekemiä suorituksia ei tällöin palauteta.

13.4 Kandidaattikustannus Oy pidättää oikeuden perua kurssi-ilmoittautumisen ja palauttaa kurssimaksun, mikäli kuluttajan ostama kurssi on täynnä.

 1. Riitojen ratkaisu

14.1 Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.