Valmiit paketit

Olemme rakentaneet vankan kokemuksemme pohjalta kolme erilaista pakettia huomioiden eri tasoiset hakijat. Valmiiksi räätälöityihin paketteihin olemme laskeneet mukaan huomattavat alennukset.

Mitä tuotteet sisältävät?

Kandin syväri

  • Kandinetti
  • 10 kpl simuloituja valintakokeita
  • Opiskeluvalmentaja
  • Vastuuopetus (yksityisopetus + kysymyspalvelu
  • Videoluennot
  • Omatoimiset luentomateriaalit

Kandin etävastaanotto

  • Kandinetti
  • 10 kpl simuloituja valintakokeita
  • Opiskeluvalmentaja
  • Vastuuopetus (yksityisopetus + kysymyspalvelu

Rakenna oma kurssi

Voit myös rakentaa juuri sinulle sopivan valmennuskurssipaketin monipuolisesta tuotevalikoimastamme.

Huom: Muut kuin simuloidut valintakokeet vaativat Kandinetin ostamista.

Mitä tuotteet sisältävät?

Valmennuskurssit

0,00

Osasto:

Jos hinta ylittää 500 €, saat 5% alennuksen.
Jos hinta ylittää 750 € saat 10% alennuksen.
Jos hinta ylittää 1000 € saat 15% alennuksen.

Kandinetin tuotteet

Kandinetti

Kokeile ilmaiseksi!

Kandinetin avulla onnistut itsenäisesti!

Kandinetti pitää sisällään täysin uudistetun Via Medicinan ja pääsyn uuteen verkkoympäristöön, johon sisältyy mm. lähes kahden tuhannen harjoitustehtävän tehtäväpankki. Laskinuudistus on huomioitu kaikessa materiaalissamme.

Kirjallinen materiaali koostuu Via Medicina -teoriatiivistelmästä. Via Medicina – Tie lääketieteeseen tarjoaa erinomaisen tuen pääsykokeeseen valmistautuessasi. Via Medicina on vuonna 2016 täysin uudistettu sähköinen e-kirja, joka sisältää uusimpia pääsykoevaatimuksia noudattavat fysiikan, kemian ja biologian teoriatiivistelmät. Sen päivityksessä on otettu huomioon vuonna 2019 lääketieteenpääsykokeeseen voimaan tullut lukion opetussuunnitelman muutos. Astu kanssamme Via Medicinalle ja kokeile sen ilmaista demoa tästä!

Kurssilaiset saavat käyttöönsä myös laajan verkkoympäristön, josta löytyy mm. kattava ja älykäs tehtäväpatteristo, joka seuraa jatkuvasti kehitystäsi ja ohjaa sinua harjoittelemaan oikeanlaisia tehtävätyyppejä.

Tehtäväpankissa on painotettu lääketieteellisten alojen valintakokeen kannalta olennaisimpia aihealueita. Tehtäviä löytyy joka aihealueesta laidasta laitaan, joten tehtäviä riittää sekä vahvemman että heikomman lähtötason omaaville hakijoille.

Laskinuudistuksen myötä hakijoille jaetaan vuoden 2017 lääketieteen valintakokeesta alkaen kokeen oheismateriaalissa taulukoituja lukuarvoja logaritmisille ja trigonometrisille funktioille. Olemme laatineet vastaavat taulukot asiakkaidemme harjoittelun tueksi. Taulukot sisältyvät kandinettiin.

Videoluennot

Kokeile ilmaiseksi!

Ärsyttääkö esimerkiksi julkisessa liikenteessä tuhlattu potentiaalinen lukuaika? Tässä sinulle ratkaisu!

Saat käyttöösi jopa 60 tuntia lääkishakuun räätälöityjä monipuolisia videoluentoja ammattitaitoisilta opettajiltamme. Havainnollistavat videoluentomme on todettu helpoksi vaihtoehtoiseksi tavaksi opiskella varsinkin, jos opit parhaiten kuuntelemalla tai et jaksa jatkuvasti lukea itsenäisesti. Niitä voit katsoa missä vain, milloin vain ja juuri sen pituisissa pätkissä kuin itse haluat. Videoluentomme kattavat kaikki tärkeät aihealueet biologiasta, kemiasta ja fysiikasta. Käy kurkistamassa ilmaisiin videoluentoihimme tästä!

Omatoimiset luentomateriaalit

Saat käyttöösi kaikki viime vuoden lähikurssimme luentomateriaalit lisätehtävineen nyt vain 200 eurolla! Saat käyttöösi erittäin kattavat luentomateriaalit kaikista biologian, kemian ja fysiikan aihealueista kertausluentoineen, jokaiseen luentoon liittyvät pistarit mallivastauksineen sekä opettajiemme kokoamia lisätehtäviä ja kertaustehtäväpaketteja.

Luentomateriaalit sisältävät teorian lisäksi runsaasti aihealueeseen liittyviä tehtäviä ja havainnollistavia kuvia. Tämän ja esimerkiksi Via Medicinan avulla saat käyttöösi tiiviin, mutta nopealukuisen ja perusteellisen teoriapaketin, eikä sinun tarvitse enää tuskailla uuvuttavien lukiokirjojen parissa.

Aineistopaketti

Stressaako valintakokeen ennakkomateriaali? Ei hätää!

Kandikursseilta saat monipuolisen aineistopaketin edulliseen hintaan! Aineistopakettiin kuuluu erilaisia ja eripituisia aineistoja tehtävineen ja vastauksineen. Tämän paketin avulla opit lukemaan ja hahmottamaan aineistoja uudella tavalla sekä vastaamaan aineistoon liittyviin kysymyksiin tehokkaasti. Älä anna ennakkomateriaalin heikentää mahdollisuuksiasi päästä sisään vaan käännä se eduksesi!

Henkilökohtainen opiskeluvalmennus

Tuutorista tukea hakuprosessiin!

Meidän tarjoama monipuolinen tuutoripalvelu on mahdollista aloittaa syyskuussa 2021. Siihen kuuluvat säännölliset puhelut ihanan tuutorimme Juulian kanssa, kahdenkeskiset tapaamiset esimerkiksi lukusuunnitelman laatimista varten sekä kysymyspalvelu tuutorille sähköpostitse. Meidän tuutorimme on mukanasi koko luku-urakkasi ajan ja antaa kaiken mahdollisen tuen, jotta sinä onnistuisit kevään pääsykokeessa!

Kiitetty ja kehuttu opiskeluvalmennuksemme on auttanut monia jaksamaan kevään loppuun asti, ja pitämään oma hakuprosessi raiteillaan. Syyskuu-joulukuu välillä käytössänne on 20 minuutin puhelu kerran kuukaudessa oman tuutorinne kanssa ja tammikuu-toukokuu välillä kaksi 20 minuutin puhelua kuukaudessa. Näin ollen saat tukea säännöllisesti ja kokenut opiskeluvalmentajamme seuraa kehitystäsi sekä tarvittaessa ehdottaa sinua hyödyttäviä muutoksia lukutaktiikkaasi.

Tuutorimme avulla saat käyttöösi työkalut juuri sinulle sopivan yksilöllisen suunnitelman laatimiseen. Voit tutustua tuutoriemme kirjoittamiin oivallisiin vinkkeihin tästä.

Ainekohtainen yksityisopetus

Saat yksityisopetusta kaksi tuntia jokaisen aineen opettajan kanssa erikseen valitsemanasi ajankohtana etänä tai lähiopetuksena. Näin ollen saat juuri sinun tarpeillesi optimoitua yksilöllistä opetusta jokaisesta aineesta.

Fysiikan ja kemian yksityisopetuksen pohjana on meidän huippuunsa hiottuja haastavia laskutehtäväpaketteja, minkä lisäksi saat pyytää läpikäytäväksi haluamiasi tehtäviä ja aiheita. Saat myös kysyä opettajiltamme mitä vain aineeseen liittyviä kysymyksiä. Ennen opetusta saat opettajalta itsenäisesti tehtäväksi monipuolisen ja laajan ennakkotehtäväpaketin, jonka sisällöstä voit valita sinulle vaikeimmat tehtävät opettajan kanssa yhdessä läpikäytäviksi. Opetuksen jälkeen saat vielä haastavan kotitehtäväpaketin oman osaamisesi lujittamiseksi. Tavoitteena on kehittää laskurutiinia ja tehdä haastavia tehtäviä jokaisen opiskelijan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Biologian yksityisopetuksissa lähtökohtaisesti käydään läpi vaikeimpia aihealueita ja niihin liittyviä pääsykoetasoisia tehtäviä. Me vuosien kokemuksella tiedämme mitkä ovat haastavimpia aihealueita, miten niitä kannattaa opiskella ja mitä pääsykokeessa tulee osata. Lisäksi saat toivoa sinulle haastavia aiheita ja tehtäviä läpikäytäviksi, ja kysyä mitä vain biologiaan liittyvää.

Kysymyspalvelu

Saat jokaisen aineen opettajan sähköpostitse käyttöösi omien tarpeidesi mukaan. Voit kysyä ammattitaitoisilta opettajiltamme sähköpostitse sinulle epäselvistä asioista milloin vain, ja he vastaavat sinulle mahdollisimman nopeasti. Tämä mahdollistaa sinua askarruttavien kysymyksien kysymistä erittäin matalalla kynnyksellä.

Simuloidut valintakokeet

Kokeile ilmaiseksi!

Harjoittele oikeaa koetta varten!

Vuodesta toiseen kehutut simuloidut valintakokeemme nyt myynnissä todella edulliseen hintaan. Asiakkaidemme keskuudessa erityisesti kiitosta on kerännyt simujemme oikeaa valintakoetta vastaavuus. Lisäksi niiden haastavuus on ollut monien mieleen. Simuloidut valintakokeet ovat monessa mielessä parasta harjoittelua oikeaa koetta varten: pääset tekemään haastavia pääsykoetasoisia tehtäviä aikapainetta vastaan, voit kokeilla erilaisia koetaktiikoita ja näet oman kehityksesi kevään edetessä. Suosittelemmekin sinua tekemään mahdollisimman paljon simuja, jotta et menettäisi turhia pisteitä esimerkiksi väärän taktiikan tai heikon ajankäytön hallitsemisen takia.

Saat haluamasi määrän meidän vuosien kokemuksella hiottuja harjoituskokeita itsenäisesti tehtäväksi vastausmonisteen kanssa postitettuna kotiisi. Laajat vastausanalyysit ja selkeät pisteytysohjeet löytyvät verkkoympäristöstämme, jotta pystyt pisteyttämään oman kokeesi mahdollisimman tarkasti. Tarjoamme lisäksi simukohtaisen pistetaulukon, johon päivitämme aina tietyn simun tehneiden opiskelijoiden tulokset. Näin ollen pääset vertailemaan omaa osaamistasi kanssaopiskelijoihin. Mitä useamman ostat, sen enemmän säästät! Meidän ilmaisen mallisimun vastausanalyyseineen löydät tästä!

Kokeile ilmaiseksi

Kokeile ilmaisia demomateriaalejamme ja ihastu! Voit tehdä kaikista aineista laadukkaat lähtötasotestimme, haastaa itsesi täysimittaisella simuloidulla valintakokeella ja kokeilla tehtäväpankkiamme sekä teoriatiivistelmäämme.

> Kokeile

Go to Top