Valmennuskurssit

0,00

Osasto:

Harmi!

Emme ota enää tilauksia vastaan.

Jos hinta ylittää 500 €, saat 5 % alennuksen.
Jos hinta ylittää 750 €, saat 10 % alennuksen.
Jos hinta ylittää 1000 €, saat 15 % alennuksen.

Kandinetin tuotteet

Materiaalit ovat voimassa seuraavaan valintakokeeseen asti.

Kandinetti

Kokeile ilmaiseksi!

Kandinetin avulla onnistut itsenäisesti!

Kandinetti pitää sisällään täysin uudistetun Via Medicinan ja pääsyn uuteen verkkoympäristöön, johon sisältyy mm. lähes kahden tuhannen harjoitustehtävän tehtäväpankki.

Kirjallinen materiaali koostuu Via Medicina -teoriatiivistelmästä. Via Medicina – Tie lääketieteeseen tarjoaa erinomaisen tuen pääsykokeeseen valmistautuessasi. Via Medicina on ajankohtainen sähköinen e-kirja, joka sisältää uusimpia pääsykoevaatimuksia noudattavat fysiikan, kemian ja biologian teoriatiivistelmät. Sen päivityksessä on otettu huomioon vuonna 2019 lääketieteen pääsykokeeseen voimaan tullut lukion opetussuunnitelman muutos. Astu kanssamme Via Medicinalle ja kokeile sen ilmaista demoa tästä!

Kurssilaiset saavat käyttöönsä myös laajan verkkoympäristön, josta löytyy mm. kattava ja älykäs tehtäväpatteristo, joka seuraa jatkuvasti kehitystäsi ja ohjaa sinua harjoittelemaan oikeanlaisia tehtävätyyppejä.

Tehtäväpankissa on painotettu lääketieteellisten alojen valintakokeen kannalta olennaisimpia aihealueita. Tehtäviä löytyy jokaisesta aihealueesta laidasta laitaan, joten tehtäviä riittää sekä vahvemman että heikomman lähtötason omaaville hakijoille.

Videoluennot

Kokeile ilmaiseksi!

Ärsyttääkö esimerkiksi julkisessa liikenteessä tuhlattu potentiaalinen lukuaika? Tässä sinulle ratkaisu!

Saat käyttöösi jopa 60 tuntia lääkishakuun räätälöityjä monipuolisia videoluentoja ammattitaitoisilta opettajiltamme. Havainnollistavat videoluentomme on todettu helpoksi vaihtoehtoiseksi tavaksi opiskella varsinkin, jos opit parhaiten kuuntelemalla tai et jaksa jatkuvasti lukea itsenäisesti. Niitä voit katsoa missä vain, milloin vain ja juuri sen pituisissa pätkissä kuin itse haluat. Videoluentomme kattavat kaikki tärkeät aihealueet biologiasta, kemiasta ja fysiikasta. Käy kurkistamassa ilmaisiin videoluentoihimme tästä!

Omatoimiset luentomateriaalit

Saat käyttöösi laadukkaat luentomateriaalit lisätehtävineen nyt vain 200 eurolla! Luentomateriaalit kattavat kaikki biologian, kemian ja fysiikan aihealueet sisältäen lisäksi kertausluennot, jokaiseen luentoon liittyvät pistarit mallivastauksineen sekä opettajiemme kokoamia lisätehtäviä ja kertaustehtäväpaketteja.

Luentomateriaalit sisältävät teorian lisäksi runsaasti aihealueeseen liittyviä tehtäviä ja havainnollistavia kuvia. Tämän ja esimerkiksi Via Medicinan avulla saat käyttöösi tiiviin, mutta nopealukuisen ja perusteellisen teoriapaketin, eikä sinun tarvitse enää tuskailla uuvuttavien lukiokirjojen parissa.

Aineistopaketti

Stressaako mahdollinen valintakokeen ennakkomateriaali tai aineistotehtävät? Ei hätää!

Kandikursseilta saat monipuolisen aineistopaketin edulliseen hintaan! Aineistopakettiin kuuluu erilaisia ja eri pituisia aineistoja tehtävineen ja vastauksineen. Tämän paketin avulla opit lukemaan ja hahmottamaan aineistoja uudella tavalla sekä vastaamaan aineistoon liittyviin kysymyksiin tehokkaasti. Älä anna ennakkomateriaalin tai laajojenkaan aineistotehtävien heikentää mahdollisuuksiasi päästä sisään vaan käännä se eduksesi!

Kysymyspalvelu

Saat osaavan henkilöstömme sähköpostit käyttöösi ja voit kysyä heiltä sähköpostitse sinulle epäselvistä Kandikurssien tehtäväpaketin tai simuloitujen pääsykokeiden tehtävistä milloin vain, ja he vastaavat sinulle mahdollisimman nopeasti. Tämä mahdollistaa sinua askarruttavien kysymyksien kysymistä erittäin matalalla kynnyksellä.

Simuloidut valintakokeet

Harjoittele oikeaa koetta varten!

Vuodesta toiseen kehutut simuloidut valintakokeemme ovat juuri päivitetty vastaamaan sähköistä koetta! Uudistettu sähköinen vastausympäristömme päästää sinut hyvin lähelle oikeaa valintakoetilannetta. Ympäristöstä löytyy luonnollisesti mm. kaavaeditori, juokseva kello sekä tehtävien tallennus. Varmista jo nyt etulyöntiasemasi ensi vuoden kokeessa tuoreilla 2022 syksyllä saatavilla olevilla simuillamme!

Asiakkaidemme keskuudessa erityisesti kiitosta on kerännyt simujemme vastaavuus suhteessa oikeaan valintakokeeseen. Lisäksi niiden haastavuus on ollut monien mieleen. Simuloidut valintakokeet ovat monessa mielessä parasta harjoittelua oikeaa koetta varten: pääset tekemään haastavia pääsykoetasoisia tehtäviä aikapainetta vastaan, voit kokeilla erilaisia koetaktiikoita ja näet oman kehityksesi kevään edetessä. Suosittelemmekin sinua tekemään mahdollisimman paljon simuja, jotta et menettäisi turhia pisteitä esimerkiksi väärän taktiikan tai heikon ajankäytön hallitsemisen takia.

Saat haluamasi määrän (jopa 10) meidän vuosien kokemuksella hiottuja harjoituskokeita itsenäisesti tehtäväksi. Laajat vastausanalyysit ja selkeät pisteytysohjeet löytyvät verkkoympäristöstämme, jotta pystyt pisteyttämään oman kokeesi mahdollisimman tarkasti, mikä toimii myös oivallisena oppimistilanteena. Mitä useamman ostat, sen enemmän säästät!

Pääset kokeilemaan simuloitua valintakoetta tästä!

Kokeile ilmaiseksi

Kokeile ilmaisia demomateriaalejamme ja ihastu! Voit tehdä kaikista aineista laadukkaat lähtötasotestimme, haastaa itsesi täysimittaisella simuloidulla valintakokeella ja kokeilla tehtäväpankkiamme sekä teoriatiivistelmäämme.

> Kokeile

Otsikko

Go to Top