Valintaperusteita vuodelle 2023 ei ole vielä julkaistu, mutta tuoreen pääsykokeen sähköistämisen jälkeen emme usko, että vuodelle 2023 olisi luvassa suuria muutoksia. Edelleen siis lukiofysiikan, -kemian ja -biologian osaaminen ratkaisee!

Paras keino vähentää stressiä hyvän lukusuunnitelman lisäksi onkin valmistautumisen aloittaminen ajoissa. Näin ehdit myös rennommalla aikataululla kerryttää harjoittelutunteja ensi kevään koitosta varten.

Kandikursseilla sinusta huolehditaan yksilönä. Kaudelle 22-23 tarjoamme laadukkaita opiskelumateriaaleja, syksyn aikana valmistuvia uudistettuja sähköisiä simuloituja pääsykokeita sekä opiskeluvalmennusta jo syyskuusta 2022 alkaen. Suosittelen ottamaan verkkokauppamme haltuun.

Tutustu myö verkkosivujemme Hakijalle-osioon sekä muista seurata Ajankohtaista -osiotamme. Lääketieteelliset.fi sivulle ilmestyy viimeisimmät tiedot kevään 2023 pääsykokeesta.

Opiskeluiloa toivottaa Kandikurssien tiimi.