Niin siinä sitten kävi, että syksy saapui ja monella meistä koitti koulun penkille palaaminen. Meillä Helsingissä lääketieteen opinnot jatkuivat useilla 15.8. alkaen. Toivottavasti piditte rentouttavan kesäloman.

Nyt on mainio tilaisuus hypätä mukaan pääsykoevalmistautumiseen. Kandikursseilla alkoi nimittäin pääsykoekauden avajaiskampanja! Meiltä saat 16.9. asti 15 prosenttia alennusta laajasta valmennuskurssitarjonnastamme. Tutustu tarjoamiimme laadukkaisiin materiaaleihin verkkokaupassamme. Rakenna oma kurssi tarpeidesi mukaan tai valitse jokin edullisista paketeistamme. Alkukaudesta erittäin suosittuja materiaaleja ovat olleet uudistuvat sähköiset simuloidut pääsykokeet ja videoluennot. Saadaksesi suurimman hyödyn irti suosittelen lisäksi ainakin Kandinettiä.

Alennuksen saat ostosten yhteydessä koodilla ”kandikurssit15”. Meihin voit olla myös matalalla kynnyksellä yhteydessä mikäli materiaaleistamme tai ylipäätään valintakokeeseen valmistautumisesta on kysyttävää, yhteystiedot löytyvät nettisivuiltamme.

Mukavaa koulun tai pääsykoeurakan alkua toivottaa Kandikurssien tiimi.

4.9.2022